X
/ posjeta: 254
Seminar o samoozdravljenju, 1. nivo
30.11.2018

Seminar o samoozdravljenju, 1. nivo

autor i predavač Kristijan Kolega (Kakudmi das) 

petak, 30. studenog 2018., 18 sati 

multimedijska dvorana Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci.

Ulaz je slobodan.

 

***

Kratki sadržaj seminara:

Krajem 2009. izašla je prva knjiga hrvatskog autora Kristijana Kolege "Samoozdravljenje-praktična primjena samoiscjeljenja" koju će autor predstaviti predavanjem na istu temu.

Kroz svoj seminar i knjigu, Kristijan Kolega detaljno će opisati tehniku vladanja umom i kemijskim promjenama u tijelu u svrhu iscjeljenja bilo kakvih bolesti i poremećaja.

Znanje koje će Kristijan predstaviti na seminaru na vrlo jednostavan način objašnjava koji je korijenski uzrok svih naših problema, bilo da su zdravstvene, financijske ili neke druge prirode. Pravilnim usvajanjem znanja i primjenom istog, svatko od nas sposoban je izliječiti bilo kakav problem u životu i osigurati trajnu sreću bez obzira na vanjske okolnosti ovog prolaznog svijeta.

Tehnikom samoozdravljenja vrlo lako se uklanjaju traume iz prošlosti, fobije, nesigurnosti, strahovi, bolovi u tijelu, razni poremećaji i osjetljivosti unutar našeg tijela i uma.

Pozivamo vas da prisustvujete seminaru o samoozdravljenju gdje će Kristijan predstaviti drevnu mudrost vedske psihologije koja na jasan i svima razumljiv način objašnjava uzroke skoro svih bolesti tijela i uma koje čovjek doživljava kroz vjekove.

Na kraju predavanja bit će i nešto vremena za pitanja i odgovore. Sve tri knjige kao i audio DVD-i s predavanjima bit će dostupne na seminaru.

 
 


Trg sv. Florijana 14. 48260 KRIŽEVCI
Tel: 048/682-646; 048/270-129;
E-mail: knjiznica-krizevci@kc.t-com.hr, gkfm.ozo@gmail.com
Ljetno radno vrijeme (srpanj - kolovoz): pon, uto: 13-19; sri, čet, pet: 08-14; sub: u srpnju i kolovozu ne radi
Radno vrijeme u ostalim mjesecima: pon, uto: 13-19; sri, čet, pet: 08-16; sub: svaka 1. i 3. u mj. 9-13