X
/ / posjeta: 123
Rijeke Hrvatske - multimedijsko predavanje Gorana Šafareka
06.11.2018

Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci, Udruga P.O.I.N.T. i Pinklecfest

Vas srdačno pozivaju na multimedijsko predavanje

Rijeke Hrvatske Gorana Šafareka

u utorak, 6. studenoga 2018., u 19 sati 

u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ Križevci.

***

"Goran Šafarek rođen je 1977. u Koprivnici gdje je završio osnovnu školu i opću gimnaziju. Diplomirao je na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Sada radi kao samostalni biolog, publicist, fotograf i snimatelj.

Sudjelovao je na brojnim projektima poput projekta UNDP-a na restauraciji močvarnih staništa uz rijeku Dravu, na predloženom projektu UNESCO-vog Biosfernog rezervata Drava-Mura te na biološkoj inventarizaciji uz rijeku Dravu pod vodstvom Svjetskog fonda za zaštitu prirode (WWF), RiverWatch. 

Radio je na više projekata povezanih s turizmom i održivim razvojem uz rijeku Dravu – izrada biciklističkih staza, poučnih staza, brošura, kasnije na razvoju turizma promatranja ptica. Radi na razvoju ekološkog turizma i turizma promatranja ptica. Radio je na projektu UNDP-a (COAST program) na zaštititi i održivom razvoju muljevito-pjeskovitih staništa Zadarske županije. Pokrenuo je edukativno-promotivni projekt Rijeke Hrvatske www.crorivers.com . Bio je sudionik više znanstvenih ekspedicija.

Jutarnji list stavio ga je na listu na listu “100 ljudi koji su učinili hrvatsku boljom”. … dobitnik je medalje grada koprivnice za sveukupni doprinos promicanju vrijednosti prirode u svrhu održivog razvoja."

Više možete pročitati ovdje: http://www.safarek.com/zivotopis/#

 
/
 


Trg sv. Florijana 14. 48260 KRIŽEVCI
Tel: 048/682-646; 048/270-129;
E-mail: knjiznica-krizevci@kc.t-com.hr, gkfm.ozo@gmail.com
Radno vrijeme: pon, uto: 13-19; sri, čet, pet: 08-14; sub: svaka 1. u mj. 9-13 h.