X
/ / posjeta: 207
Rječnik i pripovijedanje - radionica za odgojitelje
21.03.2018

Organizator: Dječji vrtić Križevci

Dječji vrtić Križevci organizira ciklus radionica za odgojitelje Rana pismenost - u čemu je kvaka?, a voditeljica je Maja Krušić, logopedinja DV Križevci. Jedna od niza radionca, pod nazivom Rječnik i pripovijedanje, održala se 21. ožujka na Zavičajnom odjelu Gradske knjižnice "Franjo Marković" Križevci. 

Cilj je radionica podučiti odgojitelje kako prepoznati pojavnost određenih aspekata rane pismenosti u određenoj dobi i načinima poticanja unutar skupine, kroz vođene aktivnosti, u oblikovanju materijala u centrima početnog čitanja i pisanja i savjetovanju roditelja. 

Na radionici su sudjelovale odgojiteljice iz Dječjih vrtića Križevci, Čarobna šuma, Zraka sunca, Sv. Josip, Oš "Grigor Vitez" Sv. Ivan Žabno, Oš Sidonije Rubido Erdödy, Gornja Rijeka i Gradske knjižnice "Franjo Marković" Križevci. Izrađivali smo slikovnice, a izložbu možete pogledati na Dječjem odjelu Gradske knjižnice "Franjo Marković" Križevci do kraja travnja.

Više na stranici DV Križevci Rana pismenost - u čemu je kvaka? 

Iz foto arhive
Rječnik i pripovijedanje - radionica za odgojitelje0 Rječnik i pripovijedanje - radionica za odgojitelje1 Rječnik i pripovijedanje - radionica za odgojitelje2 Rječnik i pripovijedanje - radionica za odgojitelje3 Rječnik i pripovijedanje - radionica za odgojitelje4 Rječnik i pripovijedanje - radionica za odgojitelje5 Rječnik i pripovijedanje - radionica za odgojitelje6
 
/
 


Trg sv. Florijana 14. 48260 KRIŽEVCI
Tel: 048/682-646; 048/270-129;
E-mail: knjiznica-krizevci@kc.t-com.hr, gkfm.ozo@gmail.com
Radno vrijeme: pon, uto: 13-19; sri, čet, pet: 08-14; sub: svaka 1. u mj. 9-13 h.